събота, септември 02, 2006

Какво искат жените?

В един град отворили магазин за мъже. Такъв, в който се продават мъже и всяка дама можела да си избере половинка срещу определена цена. Единственото условие било да не се връща обратно, ако се е качила на следващ етаж.

Веднъж една много симпатична млада госпожица, изглежда решила, че й е време да си намери мъж и го посетила със съответната цел. На първия етаж се продавали "мъже, които обичат децата". Но тъй като магазинът бил на 6 етажа, почти никоя жена не се спирала там, а продължавала нагоре. Нашата госпожица също. На втория имало "мъже, които обичат децата и изглеждат добре". Тя обаче се поогледала и се качила на третия, където имало "мъже, които обичат децата, изглеждат добре и са богати". Дамата преценила, че ще й бъде от полза да погледне и на следващото ниво. Останала приятно изненадана, когато открила, че там може да се сдобие с "мъж, който обича децата, изглежда добре, богат е и помага в къщи"! Това до известна степен я удовлетворявало, но оставали още два етажа, а там можело да има още по-приятни екземпляри и продължила...Петият етаж я очаровал. На него се предлагали "мъже, които обичат децата, изглеждат добре, богати са, помагат в къщи и обичат жените си до полуда". Какво повече да иска една жена!!! Младата госпожица помислила..."Щом тук има такива прекрасни мъже, какво ли остава за последния етаж!" И се забързала нагоре. Но колко изненадана останала, когато стигнала там! Помещението било празно, а на една масичка била поставена бележка: "Вие сте посетител 31 506 721".

След време в града отворили същия магазин, само че в него се продавали жени. На първия етаж имало "жени, които готвят добре", на втория- "жени, които готвят добре и правят страхотен секс", а на следващите никой не знаел какво има, защото нито един мъж не се бил качвал там!

Изводът от тази интересна историйка е очевиден. Жените са ненаситни. В случая е обнадеждаващо, че си намират майстора, но незнам дали в действителност е така. Струва ми се, че неистина някои заслужават да останат с пръст в уста. За радост на мъжете. И не само на тях.

Историята не съм я измислила аз. Срещала съм я в две списания досега. В едно женско и в едно мъжко. Преразказвам ви я, като съм променила някои неща. Дано да ви е харесала.

Няма коментари: