петък, юли 14, 2006

Философски стил

Лайф стайл никой не може да ви наложи, вие сами си го изграждате, а ако се окаже, че сте достатъчно влиятелни, може да намерите и последователи. Обаче не ви препоръчвам да следвате стила на един мой познат. Това, естествено, зависи само от вас, но все пак го избягвайте с оглед добрия вкус.

Въпросният човек като че ли е най-колоритен през лятото. Е, как иначе, все пак това е сезонът, през който можем да си позволим най-голямо разнообразие в облеклото. И да демонстрираме малко плът, разбира се:) Той като че ли добре разбира това и редовно си облича от онези потници, дето им казват "потник с мускули". Ммм да, особено подходящи са, когато сте ходили на плаж и сте изгорели. Направо потресаваща гледка е човек изгорял на слънце, докато е носил такъв потник. Получава се т.нар. текезесарски тен, който гарантирано ще ви спечели много почитателки. Но да не го виним за потника. Лято е, а все пак е топло, разхлажда се човекът.

Срещам го не веднъж в следното стилно съчетание: въпросния потник, милитъри панталон, но не в цвят каки, а в разни сини нюанси, сложил си е ярко зелен колан-любимият му. Обул е джапанки, не чехли, да, правилно чухте, от онези за баня. Скоро си е направил много готина прическа. Руси кучури на тъмна основа, разрошени небрежно с пяна за коса. Направо е неустоим.

Вижте сега, облеклото мога да го преглътна. Макар и много неудачно, да кажем, че това си има човека, това си е облякъл. Но златните ланци, о, да, златните ланци са направо трудно преглътваеми. Един дебел на връта с нещо като медалъон, по-скоро масивна плоча, гривна на ръката, обици на ушите, понякога и пръстен. Накичен като коледна елха! Естествено един фалшив часовник прекрасно завършва тоалета му.

Е, какво сега, стана ли ви смешно. Или може би сте състрадателни и снизходително му пожелавате да е щастливо момчето, щом така си се харесва. Е, прави сте. Ама ги има много такива индивиди. Определено момчето не страда от финансови затруднения, нито пък от комплекси. Той е млад, здрав, за интелигентен много ще се замисля дали да кажа. Все пак учи философия. А, изненада! Те философите са си странни хора. Помните Диоген. Него материалното не го интересуваше, живееше си в бъчвичката и не изпитваше респект към никого и към нищо. Егати пича! Та, нешето момче с ланците много добре се котира сред осмокласничките. Той просто така добре ги омайва с ораторското си изкуство. Драго ти е да го слушаш. Използва активно обръщението "ма" и разни звуци от сорта на "ауууу", "лелеее", "тц-тц-тц", като види момиче с къса пола, изобщо не се притеснява да говори на висок глас за физиологичните си нужди и т.н.

Айде стига съм говорила, че взе да излиза много високопарно. Добро си е момчето. Не се вписва хич в интелектуални среди, но пък с него можеш да си отпуснеш душата и да се смееш до припадък. Вярно, почти сигурно е, че ще умреш от срам с него, но смехът си заслужава. Супер разтоварваща терапия!

Няма коментари: