четвъртък, януари 04, 2007

The girl next door

Помислих си...като е розово, нека да е много розово! Или какво разкриват безобразно тънките стени на блока...

The girl next door беше заглавие на някакъв филм. Май го бяха превели като "Съседка за секс". Вие може би си мислите, че всъщност означава просто "момичето, което живее до нас", но и това не е. Означава "обикновено момиче". Такова, с което си свикнал и което изслушва всичките ти глупости, когато поредната готина мацка те е отрязала. И после, естествено, се влюбваш в нея. Това е неизменният сюжет на всички американски колежански филмчета. Но на мен повече ми допада странно адаптираният превод на български..."Съседка за секс".

Така...имам си и аз една такава съседка. Когато прави секс, смята явно, че всички трябва да разберат това. Най-гръмогласното момиче на света! Просто няма порно филм с такова озвучение. Повярвайте ми.

Съседката е the girl upstairs, за която нищо друго не ми е познато, освен гласа й. Толкова розов глас, че дори да видите небостъргач, боядисан в най-ярко розовия цвят на света, няма да ви направи такова впечатление. Да, слухът понякога се оказва "по-възприемащият" рецептор.

Малко е страшничко, когато го чуете за пръв път, но после става много забавно, когато Ани Салич и Юксел Кадриев ви четат новините на този фон. Или просто четете за някой тъп изпит и "съседката за секс" започне да ви "пее".

Когато се настаних в тази стая, съквартирантката ми ме предупреди за феномена от горния етаж, но фантазиите ми бяха бедни в сравнение с това, което чух през една невинна слънчева сутрин...

Скоро не съм я чувала, но сигурно е защото през една порочна тънма нощ се скара с приятеля си. Още не знам дали искам той да се върне...

3 коментара:

Simion Pateev каза...

:->

Да са живи и здрави.


п.п.
Ако се е скарала с човека, който й помага за шума, можеш да напишеш номера на стаята й... >:-)

Анонимен каза...

Да не би да живееш в 506 стая на 42ри блок:)
Щото аз доскоро живях в 505 и имаше една такава девойка :)
Све

Stanislava каза...

Не живея там, но сега поне разбирам, че е масово явление. А може и да е същата, но просто да е отишла на гости...:))